divendres, 16 de juny del 2017

VISITA A L’AJUNTAMENT

La classe de tercer vam anar a l'Ajuntament d'Alp el dimarts 23 de Maig del 2017. Vam anar amb la Nines i la Clara, la nostra profe. 

Quan vam arribar, vam entrar a la sala d'actes i vam esperar una estona fins que va arribar en Miquel, el tinent alcalde. L'alcalde estava a Girona a una reunió i no ens va poder atendre. En Miquel ens va explicar com funciona l'Ajuntament, quines feines fan per ajudar a la gent del municipi. L'ajuntament s'encarrega, per exemple, del funcionament de les llums dels carrers, arreglar les voreres i els carrers. Alguns de nosaltres vam fer algunes preguntes.


Després vam fer una visita per tot l'Ajuntament. Ens van ensenyar un rellotge antic i també ens va ensenyar les sales de baix que hi havien diferents despatxos com el del secretari, el departament de finances o la sala de plens. També ens van ensenyar les sales del pis de dalt,  en unes hi havien molts arxius i altres eren despatxos dels arquitectes. 

Al final ens van regalar una bossa en la que hi havia una gorra, un pendrive, mapes del municipi. Tots ens vam ficar les gorres i vam fer-nos una foto de grup. Vam aprofitar la visita per tirar les cartes que havíem escrits als nostres pares a la bústia de correus.

Si voleu veure les fotos cliqueu a la imatge!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada