dilluns, 26 de febrer del 2018

HEM VISITAT L'AJUNTAMENT


El dijous dia 22 de febrer, els nens de la classe de tercer, vam anar a l’Ajuntament per visitar l’alcalde i saber quina és la seva feina. Havíem preparat les preguntes que li volíem fer. Quan vam arribar, vam entrar en una sala, on vam seure i vam parlar amb ell.
Ens va dir que a Alp, empadronades, hi havia més o menys unes mil sis-centes persones, però que no totes hi vivien tot l’any, a part, durant l’any també hi ha molts turistes que hi viuen.
També ens va explicar com es feia per ser alcalde i que el juliol del 2018 farà set anys que és l’alcalde del poble i que encara no sap si es presentarà a les properes eleccions.
Ens ha dit que a l’Ajuntament hi ha nou regidors. També li vam preguntar quines eren les feines que feia l’alcalde cada dia i ens va dir que depenent dels dies i de les necessitats havia de fer una cosa o una altra, que es fixa amb el que fa falta al poble i ho intenta solucionar.
Li vam preguntar quin any s’havia construït l’escola i ens va dir que antigament, l’escola era on és ara l’Ajuntament i que pels anys setanta van construir-la on es troba ara. També li vam preguntar quants anys feia que s’havia construït l’església i es veu que fa uns mil anys, encara que amb els anys s’ha anat reformant.

Hem volgut saber, també, perquè li agrada ser alcalde i ens ha dit que li agrada treballar pel poble i que les feines que més li agrada fer són muntar celebracions i actes que siguin divertits i interessants per a la gent.
Ens va dir que no havia conegut l’Alpi i quan li vam preguntar perquè havien portat el cap de l’Alpi a l’Ajuntament, ens va dir que com que era un animal molt important per Alp i el coneixia tothom, quan va morir van decidir que penjarien el cap a l’Ajuntament.
També vam voler saber quants edificis o llocs depenien de l’Ajuntament i ens va dir: la piscina municipal, pistes poliesportives, el Palau d’Esports i Congressos, pistes de tennis, el camp de futbol, el teatre Municipal El Casino i un local social a la Molina.
Per l’Ajuntament, hi treballa el personal de la guarderia, la brigada municipal i els administratius de l’Ajuntament.
Li hem preguntat si sabia quantes places té el poble, però no se’n recordava. Nosaltres li vam dir que les comptaríem, també les de la Molina i li escriuríem per fer-li saber.
Ens va dir que li agradava esquiar i que va començar a fer-ho en un prat al costat de casa. Després va continuar a la Molina i que va anar a escola a Puigcerdà.
Li vam demanar que ens expliqués alguna anècdota i va explicar-nos la vegada que en Puigdemont, quan estava a la Molina, va patir un problema de panxa, un virus, que li va fer passar uns dies malament.
La sortida per anar a veure l’Ajuntament, ha estat molt interessant. A més,  ens han regalat una bossa per a cada nen, amb molts coses a dins.

Moltes gràcies!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada